Antti Einiö luovaksi johtajaksi Hube Helsinkiin

Antti Einiö luovaksi johtajaksi Hube Helsinkiin

 

Antti Einiö on aloittanut luovana johtajana Hube Helsingissä. Hänen päävastuualueeseensa kuuluvat viestintästrategiat ja -suunnitelmat sekä luovan työn kehittäminen Huben nykyisissä ja uusissa asiakkuuksissa.

Einiö on yksi Suomen palkituimmista luovista suunnittelijoista B2C- ja B2B-markkinoinnissa sekä viestinnässä. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus brändien rakentamisesta ja lisäarvon tuottamisesta asiakkaiden liiketoimintaan.

– Hube on ottanut tavoitteekseen suunnittelun laadun ja luovuuden nostamisen ja sitä tehtävää minä tulen tekemään. Eihän luova johtaja tietenkään yksinään muutosta tee. Hubessa on innostunut ja kunnianhimoinen porukka sekä asiakkaita, kuten Metsä Group ja OP Ryhmä, joilla on rima korkealla. Uskon että yhdessä saamme paljon aikaiseksi, Einiö sanoo.

Miksi Hube Helsinki?

– Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi aika vaihtaa populaarikulttuurista ponnistava mainonnanteko aikuisempiin hommiin. Kun aloitin keskustelut Huben kanssa, huomasin pian, että tämä pesti on kuin räätälöity minulle. Täällä pystyn hyödyntämään pitkää työ- ja elämänkokemustani vaikeidenkin asiasisältöjen pukemisessa helposti ymmärrettävään ja kiinnostavaan muotoon.

Vapaa-aikanaan Einiö harrastaa muun muassa kirjallisuutta, voimailua ja perhokalastusta. Lisäksi hän kirjoittaa anaresor.com-blogia ja juttuja perhokalastuslehtiin.