Etsimme tuottajia – Oletko sinä yksi meistä?

Etsimme tuottajia – Oletko sinä yksi meistä?

 

Ihmiset tekevät Hube Helsingin. Meillä on intohimo palvella asiakkaitamme ja yhdessä haluamme olla halutuin sisältökumppani. Ydinosaamistamme on strateginen suunnittelu, painettujen ja digitaalisten sisältöjen konseptointi sekä laadukas monikanavainen sisällöntuotanto useilla eri kielillä.

Iloiseen ja innostuneeseen porukkaamme etsitään nyt lisää tuottajia. Sisältöjen ammattilainen, tule omiesi joukkoon!

Tuottaja

Tuottajanamme toimit arjen sisällöntuotannosta vastaavana tekijänä. Ideoit ja toteutat asiakkaan tarpeita vastaavia sisältöjä ja vastaat tuotannon sujuvuudesta. Sinulla on aktiivinen rooli asiakkuuden pitkäjänteisessä kehittämisessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta markkinointi- ja/tai asiakasviestinnän sisältöjen tekemisestä ja tuottamisesta eri kanaviin: sinulla on monipuolista osaamista ja kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon.
  • Hyvää kirjoitus- ja editointitaitoa: Hallitset tarinankerronnan ja eri tyylilajit, ymmärrät eri julkaisukanavien vaatimukset ja osaat huoltaa myös muiden tekstit julkaisukuntoon. Tiedät, miten hyvä briiffi laaditaan.
  • Erinomaista projektinhallintataitoa: Olet tarkka. Pidät huolta aikatauluista, budjetista sekä tiimisi ja yhteistyökumppanien työn etenemisen seurannasta. Otat sujuvasti haltuun uudet työkalut ja -tavat, etkä säikähdä ajoittain tiivistä työtahtia.
  • Halua tehdä parhaasi: Ajattelet ratkaisukeskeisesti, omaat aidon asiakaspalveluasenteen ja kykenet sujuvaan vuorovaikutukseen niin talon sisällä kuin asiakkaiden suuntaan. Sinulla on intoa kehittää asioita.

Eduksi katsomme kokemuksen kieliversioiden hallinnasta, liikkuvan kuvan tekemisestä ja/tai verkkoviestinnän syvemmästä ymmärryksestä. Aiempi kokemus metsä- tai muusta teollisuudesta tai finanssialasta on hyödyksi. Kerro hakiessasi myös kyvystäsi tehdä töitä englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset asiakkaat, toimialat ja työtehtävät
  • Vastuuta ja mahdollisuuden keskittyä pitkäjänteisesti omiin asiakkuuksiin
  • Innostavan ja samanhenkisten ihmisten tiiviin työyhteisön
  • Osaavan, hyväntuulisen tiimin, jonka kanssa teet päivittäistä työtäsi
  • Pienen yrityksen matalan hierarkian ja ketterän toimintatavan

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 16.9.2022 mennessä osoitteella: sanna.laakkonen@hubehelsinki.com

Lisätietoja tehtävästä antavat:
asiakkuusjohtaja Sanna Laakkonen, 050 4922 713
toimitusjohtaja Petri Läntinen, 0400 477 343

Katso esimerkkejä töistämme https://hubehelsinki.com/tyomme/