Folio Awards -kilpailu oli jälleen Metsä Groupin ja Hube Helsingin ilotulitusta

Folio Awards -kilpailu oli jälleen Metsä Groupin ja Hube Helsingin ilotulitusta

Kansainvälisen Folio-suunnittelukilpailun tulokset julistettiin New Yorkissa 15. lokakuuta.

 

Sisältömarkkinoinnin parhaat työt on julkaistu perinteisesti New Yorkissa Folio Awards 2021 -kilpailussa.

Metsä Boardin asiakaslehti Board oli paras sarjassa Single Magazine Design, B2B. Metsä Groupin henkilöstölehti Sound of Metsä sai puolestaan samassa sarjassa ensimmäisen kunniamaininnan. Metsä Fibren sahatavaran asiakaslehti Timber Magazine sai ensimmäisen kunniamaininnan sarjassa Annual Magazine, B2B.

Folio-kilpailussa on useita sarjoja sekä painetuille että verkkojulkaisuille. Jokaisessa sarjassa palkitaan voittaja ja jaetaan kolme kunniamainintaa. Folio Awards on sisältömarkkinoinnin suurin ja arvostetuin kilpailu maailmalla.

Hube Helsinki tuottaa Board- ja Timber-lehtien sisällöt sekä vastaa niiden ulkoasusta. Sound of Metsä -lehdessä Hube Helsinki vastaa ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta. Sisällön tuottaa Metsä Group.

– Yhteistyö Metsä Groupin kanssa on toimivaa ja pitkäjänteistä. Olemme yhdessä uudistaneet lehtien konseptit ja käynnistäneet jatkuvan sisällöntuotannon. Painettujen lehtien lisäksi tuotamme Metsä Groupille verkkosisältöjä ja videoita, kertoo Hube Helsingin toimitusjohtaja Petri Läntinen.

Hube Helsinki osallistui Folio-kilpailuun ensimmäistä kertaa viime vuonna. Kaikki lähetetyt työt pääsivät myös silloin palkinnoille.