Hube Helsinki perustettu

Hube Helsinki perustettu

Yrityksellä on kolme osakasta: Petri Läntinen, Kimmo Koivikko ja Markku Rimpiläinen. Kolmikolla on pitkä kokemus markkinointiviestinnän eri johtotehtävistä.

 

Sisältö- ja markkinointitoimisto Hube Helsinki avasi ovensa 1. helmikuuta 2016. Yrityksen ensimmäiset osakkaat ovat Kimmo Koivikko ja Markku Rimpiläinen. Varsinaisesti toiminta alkoi kaksi kuukautta myöhemmin, kun Petri Läntinen kutsuttiin yrityksen kolmanneksi osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi.

Petrillä on yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän johtotehtävistä mainostoimistoista, asiakasviestinnästä ja mediasta. Hän oli vuodet 2008-2015 Alma Median asiakasviestintään erikoistuneen Alma 360:n toimitusjohtaja. Ennen Alma-vuosia hän työskenteli Kultajousessa johtajana ja mainostoimisto OneAdissa toimitusjohtajana.

Markulla on niin ikään seitsemän vuoden työhistoria Alma 360:ssä. Hän vastasi vuosina 2008-2015 Alma 360:ssä uusien digitaalisten sisältöpalvelujen kehityksestä. Lisäksi Markku on ollut osakkaana ja julkaisujohtajana Lehdentekijät Oy:ssä.

Kimmolla on puolestaan 15 vuoden kokemus eri medioista. Hän oli vuosina 2011-2015 Yrittäjämedioiden päätoimittajana. Yrittäjämedioissa hän vastasi Yrittäjäsanomien ja palkitun Yrittäjä-aikakauslehden kehityksestä ja sisällöistä. Ennen sitä Kimmo oli Kauppalehden Oma Yritys -tiimissä tuottajana.