Jaana Kalliokoski asiakkuuspäälliköksi

Helsinkiläisellä Kalliokoskella on yli parinkymmenen vuoden työhistoria viestinnässä eri toimialoilla ja erilaisissa asiakkuuksissa.

Jaana Kalliokoski

 

Jaana Kalliokoski on aloittanut Hubella asiakkuuspäällikkönä. Jaanalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus eri toimialojen viestinnästä ja sisältöjen suunnittelusta sekä toteutuksesta eri medioihin, niin verkkoon kuin printtiin. Ennen Hube Helsinkiin siirtymistä hän työskenteli asiakasvastaavana tuottajana Otavamedia OMAssa.

Jaana kokee itsensä tiimipeluriksi ja nauttii siitä, että saa ihmiset kukoistamaan ympärillään. Luovien sisältöjen tekeminen on parhaimmillaan yhteistyötä, jossa yksittäinen idea jalostuu yhteistyössä timantiksi.

 

Tiesitkö tämän Jaanasta?

  • Ihmiset. ”Olen loputtoman kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja siitä, mitä ja miten he ajattelevat. Lukiossa haaveilin jopa psykologin ammatista, mutta elämä vei toisaalle. Olen saanut tyydyttää uteliaisuuttani muun muassa haastattelemalla ihmisiä ja kirjoittamalla juttuja. Ex-kollegat kutsuivat minua Maarit Tastulaksi, ja otan sen suurena kohteliaisuutena.”
  • Käsillä tekeminen. ”Tykkään tehdä kaikenlaisia käsitöitä, kokata (en kiireessä enkä nälkäisenä) ja leipoa. Olen käynyt myös nikkarointikurssin. Sen päätteeksi investoimme katkaisusahaan ja nikkaroimme mökin saunan terassille istuinlaatikot. Kunpa osaisin vielä piirtää ja maalata!”
  • Liikkuminen luonnossa. ”Luonto on minulle voimavara, jossa liikun mielelläni joko jalan tai vaikkapa suksilla tai kajakilla. Perheemme labradorinnoutaja Carbo huolehtii siitä, että lenkkeilen joka päivä säällä kuin säällä. Ainahan ei huvittaisi lähteä, mutta koskaan ei jälkikäteen harmita.”

Lämpimästi tervetuloa joukkoon, Jaana!