Johanna Flinkkilä asiakkuuspäälliköksi

Johanna Flinkkilä asiakkuuspäälliköksi

Kirkkonummelainen Flinkkilä on erikoistunut audiovisuaalisiin tuotantoihin. LIsäksi hän on työskennellyt vuosia tiiminvetäjänä eri mediatalojen asiakasmediayksiköissä.

 

Johanna Flinkkilä on aloittanut Hubella asiakkuuspäällikkönä. Hänen tittelinsä muutettiin vastaavaksi tuottajaksi vuonna 2021.

Johannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta eri medioihin. Tutuksi ovat tulleet niin radio ja televisio kuin printti ja digimaailmakin. Viimeiset kymmenen vuotta Johanna on työskennellyt tuottajana ja tiiminvetäjänä eri mediatalojen asiakasmediayksiköissä.

Viime vuodet Johanna on keskittynyt liikkuvan kuvan tuotantoihin, ja niiden parissa työ jatkuu myös Hubessa. Luonteva paikka löytyy kummalta puolelta kameraa tahansa ja Johannan vahvuutena on liikkuvan kuvan työn sydän eli käsikirjoittaminen.

Tiesitkö tämän Johannasta?

  • Positiivisuus. ”Lasini on useimmiten puoliksi täynnä. Olen se, joka katsoo maailmaa välillä naivinkin optimistin vinkkelistä ja kopauttaa pöytään puujalkavitsin juuri silloin, kun meininki meinaa mennä murheiluksi.”
  • Sanat ja niiden merkitys. ”Kirjaimet ovat itsessään vain eri muotoisia viivoja tai äänteitä. Kuitenkin niitä yhdistämällä syntyy sanoja, jotka luettuina tai kuultuina synnyttävät loputtomia merkitysten ketjuja. En lakkaa ihastelemasta sitä, kuinka eri tavalla sanat meissä soivat.”
  • Tallityöt. ”Luovan työn vastapainoksi keho kaipaa fyysistä tekemistä ja mieli valmiiksi saattamisen tunnetta. Kuinka tyydyttävää onkaan saada päivittäin valmiiksi oman pienen kotitallin siivous ja ehtiä sen päälle vielä hengitellä hetki hevosten kanssa samaan tahtiin!”   

Lämpimästi tervetuloa joukkoon, Johanna!