Katri Riihivaara tuottajaksi

Katri Riihivaara tuottajaksi

Riihivaaralla on vahva kokemus monikanavaisesta sisällöntuotannosta ja yritysviestinnästä.

 

Katri on ennen Hube Helsinkiä kartuttanut osaamistaan sisältöjen parissa yritysviestinnän asiantuntijana sekä freelance-toimittajana kolmella eri vuosikymmenellä. Sisältöjä on syntynyt niin printtiin kuin verkkoon, ja kokemusta löytyy sekä sisäisestä viestinnästä että ulkoisen viestinnän kanavista.

Katri innostuu aiheesta kuin aiheesta ja nauttii siitä, että löytää niihin uusia näkökulmia. Sisällön terävyys säilyy hänen mielestään parhaiten lukemalla ja kirjoittamalla eri lajeja kuten asiatekstejä, proosaa ja draamaa.

Tiesitkö tämän Katrista?

  • Suunnitelmallisuus: Rakastan listoja ja harkittuja prosesseja. Hyvin suunniteltu on todellakin mielestäni puoliksi tehty! Kun työn eri osaset on etukäteen pohdittu, on yllättäviin muutoksiin helppo reagoida ja nähdä, miten ne vaikuttavat kokonaisuuteen.
  • Kirjoittaminen: Olen lapsesta saakka tiennyt haluavani kirjoittajaksi ja tarinankertojaksi. Olen kiitollinen siitä, että olen päässyt toteuttamaan intohimoani. Asiatekstien lisäksi kirjoitan proosaa, erityisesti novelleja.
  • Rauha: Vilkkaan mieleni ja hektisen työn tasapainoksi haluan säännöllisesti hiljaisuutta ja rauhaa. Vaikka viihdyn sosiaalisissa tilanteissa, nautin suuresti myös siitä, että voi olla yhdessä hiljaa. Tätä puolta pääsen toteuttamaan retriiteissä.

Lämpimästi tervetuloa joukkoon, Katri!