Metsä Fibren Timber-julkaisulle kultaa sekä kunniaa Folio Awardseissa

Metsä Fibren Timber-julkaisulle kultaa sekä kunniaa Folio Awardseissa

 

Hube Helsingin Metsä Fibrelle suunnittelema ja toteuttama Timber-vuosijulkaisu on voittanut kansainvälisessä media-alan Folio Awards -kilpailussa pääpalkinnon Paras vuosijulkaisu -kategoriassa sekä kunniamaininnan Paras julkaisu- uudistuskategoriassa.

Folio Awards on yksi media-alan arvostetuimpia kilpailuja maailmassa. Vuosittain Eddie & Ozzie -palkinnoilla jaetaan tunnustusta huippuosaamisesta toimituksellisessa sisällössä sekä visuaalisessa suunnittelussa painetussa ja digitaalisessa mediassa. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 1  300 työtä eri puolilta maailmaa. Palkinnot jaettiin viime viikolla New Yorkissa.

Hube Helsinki osallistui Metsä Fibren Timber-julkaisulla designia ja julkaisujen visuaalisuutta arvioivaan Ozzie-sarjaan.

– Luovan johtajan työssä parasta on jakaa kunniaa niille, joille se kuuluu. Päävastuu visuaalisesta uudistuksesta oli Art Director Päivi Helanderilla, joka teki kertakaikkisen upeaa työtä. Tärkeässä roolissa olivat myös julkaisuun valokuvanneet Carl Bergman, Christian Jakowleff, Johanna Sjövall ja Sebastian Wolf sekä kuvittaja Rune Fisker. Suuret kiitokset heille sekä Huben omalle tiimille, Sanna Laakkonen, Maria Latokartano ja Katri Riihivaara, joka vastasi lehden sisällön suunnittelusta ja toimituksellisesta työstä sekä projektinjohdosta. Unohtamatta tietenkään Metsä Fibren markkinointijohtajaa Eva Martinia, viestintäjohtajaa Tiina Tassia ja markkinointipäällikköä Katri Rajavaa, joilla on tahto tehdä asiakasjulkaisustaan maailman paras, sanoo Hube Helsingin luova johtaja Antti Einiö.

Koko Timber-julkaisu on luettavissa näköislehtenä täällä https://timbermagazine.metsagroup.com/view/491938837/