Tule omiesi joukkoon!

 

Ihmiset tekevät Hube Helsingin. Meillä on intohimo palvella asiakkaitamme ja yhdessä haluamme olla markkinointiviestinnän suunnannäyttäjä.

Ydinosaamistamme on strateginen suunnittelu, painettujen ja digitaalisten medioiden konseptointi sekä laadukas monikanavainen sisällöntuotanto useilla eri kielillä.

Tämän tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoiset asiakkaat ja toimialat
  • Vastuuta ja mahdollisuuden keskittyä pitkäjänteisesti omiin asiakkuuksiin
  • Innostavan ja samanhenkisten ihmisten tiiviin työyhteisön
  • Pienen yrityksen matalan hierarkian ja ketterän toimintavan.

 

Vahvat arvot ohjaavat työntekoamme:

Osallistava ja arvostava
Uskomme aidosti yhdessä tekemiseen ja toisten kuunteluun. Meillä jokaisella on myös mahdollisuus vaikuttaa yrityksen kehittymiseen ja tulevaisuuteen. Kunnioitamme jokaisen hubelaisen ammatillista mielipidettä, ja kohtaamme toiset ihmiset avoimin mielin, ilman ennakkoasennetta.

Utelias ja vastuullinen
Haluamme kehittyä työssämme ja työyhteisön jäsenenä, ja meillä on siihen hyvät mahdollisuudet. Työssä oppimisen lisäksi panostamme osaamisemme kehittämiseen ja ammattitaidon syventämiseen. Noudatamme vastuullisen markkinointiviestinnän pelisääntöjä.

Asenne ja yhteistyökyky
Haastamme mielellämme itseämme aina parempaan: haluamme tehdä sellaisia töitä, joista olemme aidosti ylpeitä. Virheet ovat mahdollisuus oppia. Pidämme luvatuista asioista aina kiinni. Tehtävämme on saada työkaverimme ja asiakkaamme näyttämään vieläkin paremmalta.

Etsimme jatkuvasti innostuneeseen porukkaamme uusia osaajia. Tule omiesi joukkoon!