Riitta Haarakoski asiakkuuspäälliköksi

Riitta Haarakoski asiakkuuspäälliköksi

Haarakoskella on lähes 20 vuoden kokemus asiakkuuksien johtamisesta ja b2b-myynnistä.

 

Riitta Haarakoski on aloittanut Hubella asiakkuuspäällikkönä. Riitalla on yli 18 vuoden kokemus asiakkuuksien johtamisesta ja b2b-myynnistä mainonnan ja markkinoinnin parissa. Ennen Hube Helsinkiin siirtymistä Riitta työskenteli asiakkuusjohtajana Generossa. Riitta on asunut Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa.

Riitan kiinnostuksen kohteet ovat monenkirjavia ja hän määritteleekin itsensä exceliä rakastavaksi hipiksi. Riitta on sekä luova idealisti että looginen realisti, joka haluaa ymmärtää, miksi asiat ovat niin kuin ovat ja miten maailma toimii. Riitta arvostaa ihmisiä, jotka uskaltavat kysyä vaikeitakin kysymyksiä ja joilla on vahva tahto tehdä maailmasta parempi.

Tiesitkö tämän Riitasta?

  • Lappi. ”Olen kotoisin Lapista ja sydämeni on edelleen pohjoisessa. Tunturissa olen onnellinen. Nautin luonnossa haahuilusta, hiljaisuudesta ja mökkielämästä. Ennen matkustin paljon, koska rakastan seikkailufiilistä. Nykyään sama fiilis löytyy vähän lähempää kotoa.”
  • Taide ja kulttuuri. ”Museot, taidegalleriat ja teatteri ovat minulle tärkeitä paikkoja ja ruokaa aivoilleni ja sielulleni. Olen myös musiikin suurkuluttaja ja Euroviisu-fani.”
  • Kutominen ja muu käsillä tekeminen. ”Kun omat ajatukset pitää saada järjestykseen, painun pihalle puutarhahommiin tai puuhastelen monenlaisten diy-projektien parissa. Remontoin, kudon, maalaan tai aloitan uuden tuftaustyön. Yhtä aikaa on kesken useita eri projekteja. Neulominen ja äänikirjat on mahtava yhdistelmä ja loistava tapa rentoutua. Viimeisimmäksi olen herätellyt henkiin vanhan maalausharrastukseni.”

Tervetuloa Hubeen Riitta!