Sanna Laakkonen asiakkuusjohtajaksi

Sanna Laakkonen asiakkuusjohtajaksi

Hyvinkääläinen Laakkonen on työskennellyt useita vuosia muun muassa tiiminvetäjänä eri mediatalojen asiakasmediayksiköissä.

 

Sanna Laakkonen on aloittanut Hubella asiakkuuspäällikkönä. Hänen tittelinsä muutettiin asiakkuusjohtajaksi vuonna 2020.

Sannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnän ja sisältömarkkinoinnin parissa myös yrittäjänä. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on työskennellyt tuottajana ja tiimin vetäjänä mediatalojen asiakasmediayksiköissä.

Sanna hyppää sujuvasti luotsaamaan printin ja verkkomedian tuotantoja, mutta ei voi olla innostumatta, kun hän pääsee puhumaan monikanavaisen sisällöntuotannon eduista ja projektinhallinnan merkityksestä.

Tiesitkö tämän Sannasta?

  • Kaiken O & O. ”Olen tehnyt töitä viestintäalalla yli kaksi vuosikymmentä, ja lähes aina joko työnantajani tai joku asiakkaistani on ollut osuuskunta.”
  • Oudot auraoireet. ”Migreenikohtauksen lähestyessä saatan paitsi pudotella tavaroita, myös sujua puhuvasti senat sakaisin, enkä välttämättä edes itse huomaa.”
  • Paritanssin (t)aika. ”Loppuelämäni ykkösharrastus. Haluan olla oman elämäni Aira Samulin ja pistää boogie woogieksi tai taipua tangon taivutukseen vielä hoivakodin käytävilläkin.”

Lämpimästi tervetuloa joukkoon, Sanna!