Yrittäjyyden puolesta: Hube Helsinki mukaan Uusyrityskeskus-verkostoon

Yrittäjyyden puolesta: Hube Helsinki mukaan Uusyrityskeskus-verkostoon

Hube Helsinki haluaa edistää suomalaista yrittäjyyttä. Yritys juhlii tänä vuonna viisivuotista taivalta.

 

Hube Helsinki on liittynyt Suomen Uusyrityskeskukset ry:n yhteisöjäseneksi. Uusyrityskeskukset antavat yritystoimintaa suunnitteleville neuvoja alkutaipaleen karikoiden välttämiseksi.

Verkostoon kuulumalla Hube Helsinki haluaa omalta osaltaan edistää yrittäjyyttä.

– Suomi tarvitsee yrittäjiä ja yrittäjyyttä. Hube Helsinki on myös nuori yritys ja tiedämme, kuinka paljon aloittavan yrittäjän pitää sisäistää uusia asioita heti alusta alkaen. Kokeneiden neuvojien näkemyksiä kannattaa kuunnella, sanoo Kimmo Koivikko.

Koivikko on yksi Hube Helsingin kolmesta perustajaosakkaasta.

Hube Helsinki täyttää tänä vuonna viisi vuotta, eli se on ylittänyt klassisen kuolemanlaakson rajan. Tutkimusten mukaan jopa puolet yrityksistä joutuu lopettamaan toimintansa ensimmäisen 3–5 vuoden aikana. Yritysneuvojien avulla riski lopettamisesta pienenee merkittävästi.

– On hienoa, että Hube Helsingillä on jäsenyyteen myös yhteiskuntavastuullinen ote. Tässä yhteistyössä kaikki voittavat ja yhdessä toimimalla autamme yrittäjiä parhaaseen mahdolliseen alkuun, sanoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Hube Helsinki on markkinointiviestinnän toimisto, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa strateginen suunnittelu ja konseptointi, video- ja animaatiotuotannot, sisällöt ja niiden markkinointi, viestinnän konsultointi sekä esiintymisvalmennukset.

Uusyrityskeskukset palvelevat vuosittain yli 15 000 yrittäjyyttä suunnittelevaa henkilöä. Heistä noin puolet perustaa yrityksen.