Yritys

Yritys

Hube Helsinki lyhyesti

 

Maaliskuu 2021
Hube Helsinki täyttää viisi vuotta. Yritys juhlistaa ”kuolemanlaakson” ylitystä korona-aikaa kunnioittaen työn merkeissä. Yrityksen liikevaihto on kasvanut nollasta 1,5 miljoonaan euroon viiden vuoden aikana.

Syyskuu 2020
Yritys kahmi menestystä sisältömarkkinoinnin arvostetuimmassa kilpailussa Folio Awardseissa. Hube Helsinki osallistui Folio Awards 2020 -kilpailuun Metsä Groupin kolmella julkaisulla, sekä OP Ryhmän Chydenius-julkaisulla. Board Magazine voitti kultaa paras kansi -sarjassaFibre ylsi mitalisijalle re-design-sarjassa ja Sound of Metsä päätyi niin ikään mitalisijalle henkilöstölehdissä. OP Chydenius pääsi mitalisijalle vuosijulkaisu-sarjassa.

Tammikuu 2020
Yritys muuttaa uusiin tiloihin Punavuoreen. Samalla liiketoiminnan painopiste muuttuu. Hube Helsinki oli sisältötoimisto, nyt se on markkinointiviestinnän toimisto.

Vuosi 2019
Hube Helsingin liikevaihto ylittää miljoonan euron rajan. Samalla henkilökunnan määrä kasvaa kymmeneen henkeen.

Helmikuu 2016
Kimmo Koivikko ja Markku Rimpiläinen perustavat Hube Helsingin. Petri Läntinen tulee kolmanneksi omistajaksi ja yrityksen toimitusjohtajaksi kuukautta myöhemmin. Ensimmäinen lasku lähtee maaliskuussa. Liiketoiminnan painopiste on kirjoitetussa sisällössä.